The smart Trick of kjøpe brukt iphone That No One is Discussing

Wiki Article

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns one GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Facts Rollover og bruk i EU/EØS.

Du trenger heller ikke være redd hvis du går above datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned hastigheten dersom du bruker opp dataen din. Data Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Facts Rollover og bruk i EU/EØS.

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Innbytteverdien kan variere avhengig av tilstand, årsmodell og konfigurasjon for enheten du leverer inn. Du må være minst eighteen år for å kunne bytte inn enheter mot kredit eller et Apple-gavekort. Ikke alle enheter er kvalifiserte for innbytte. Du finner mer informasjon om innbytte og resirkulering av godkjente enheter hos Apples innbyttepartner for Mac og Apples innbyttepartner for iPhone, iPad og Apple Check out.

Hovedsensoren har selskap av en forbedret ultravidvinkel og en velkjent telelinse på 3x, noe som faktisk er en av de svakere sidene til denne mobiltelefonen.

Les mer Jeg forstår Innstillinger for informasjonskapsler Her kan du velge hvilke informasjonskapsler som skal lagres i din nettleser. Du finner mer informasjon om hva som lagres i vår cookie-policy. Nødvendige

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt details fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Om modellen du vil ha ikke er tilgjengelig nå er det bare å fileølge med ettersom sortimentet varierer hele tiden. Mobilene som kommer inn er enten vanlige returer eller mobiler levert inn av various bytte-avtaler. 

"Som Ny" er Talkmore sine brukte mobiltelefoner. Her legges det ut brukte modeller ettersom de kommer inn. Telefonene som blir solgt brukt er iPhone eller Samsung-telefoner som har blitt returnert by way of bytte-avtaler get more info som SWAP.

Lengre ned finner du også en hendig sammenligningstabell med tilbud fra alle de største forhandlerne, sammen med noen methods for hvordan du skal sikre deg det beste tilbudet.

Hver enhet er nøye inspisert og fungerer garantert som ny. Hvorfor betale mer for en helt ny enhet når du kan få samme ytelse til en brøkdel av prisen? LES MER OM BRUKTE TELEFONER Kjøp en brukt mobil hos MyTrendyPhone

God Som Ny er perfekt hvis du ønsker deg en ny mobil til en litt lavere pris, som i tillegg er bra for miljøet. Mobilene er grundig testet, slik at du kan være trygg på at du får en mobil som fungerer akkurat som den skal.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt knowledge fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Report this wiki page